RESTORANT

Restoranti Vila Verde Beach ofron një mjedis mikpritës, pranë detit dhe larg zhurmave të qytetit.

Ai ofron pjata tradicionale shqiptare dhe ndërkombëtare, duke përfshirë produkte deti dhe mishi. Shumëllojshmëria nuk mungon në pjatat tona.
Kuzhinierët tanë kujdesen për të sjellë pjata të shijëshme dhe të shëndetshme.
Ne kujdesemi për cilësinë e ushqimit, ambientit dhe shijen e verës me miqtë.

Pjatat Tona

« 2 of 2 »